Селекционерът на Франция Дидие Дешан отправи критики към подновяването на

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан отправи критики към подновяването на
Коментари Харесай

Дешан: Решенията в Германия, Англия и Испания са свързани с пари

Селекционерът на Франция Дидие Дешан насочи рецензии към подновяването на шампионатите в Германия, Англия и Испания, до момента в който продължава пандемията от ковид. Бундеслигата стана първото огромно състезание в Европа, което рестартира на 16 май, а през юни се чака Висшата лига и Ла Лига още веднъж да стартират.

" Не желая да осъждам, съдя, упреквам. Ограничителните условия не са идентични за всички. Гледах Бундеслигата след възобновяването на мачовете. Със сигурност наподобява като футбол. Няма да говаря за темпото или интензитета на мачовете, само че някои облици на мен ми наподобяват несвързани ", разяснява Дешан пред " Паризиен ".

" Виждам футболисти да играят с всички детайли, характерни за футбола - контакт и единоборства, а по-късно виждам запаси с маски на два метра един от различен. Честно, не разбирам. Те са на едно и също място, може да влезат в игра когато и да е. Там по-голям ли е рискът. Каква променчивост. Не ми харесва.

" Eles estão planejamento a retomada de La Liga e da Premier League, mas decidiram não retornar com os campeonatos femininos, que gera muito menos lucro. Isso diz tudo "

- Didier Deschamps, técnico da França, sobre o retorno dos campeonatos pic.twitter.com/sm0HEgKiNO
— “Entre aspas” — Futebol (@entreaspasfut) May 28, 2020
Животът продължава с доста ограничавания на всички места. Във футбола, възобновяването на някои шампионати явно реагира най-много на стопански проблем. Погледнете решенията, взети в Испания и Англия. Тези две огромни футболни страни възнамеряват рестартирането на Ла Лига и Висшата лига, само че взеха решение да не възобновяват женските шампионати, в които има по-малко доходи. Това споделя всичко ",
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР