Селекционерът на Франция Дидие Дешан отговори на нападките в медиите,

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан отговори на нападките в медиите,
Коментари Харесай

Дешан: Ще бъдем много по-добри във втората фаза на Мондиала


Селекционерът на Франция Дидие Дешан отговори на нападките в медиите, че тимът му не демонстрира изключително атрактивен футбол на Мондиала в Русия. Въпреки двете победи над Австралия (2:1) и Перу (1:0) и класирането за осминафиналите, във френската преса не икономисаха рецензиите си към по-дефанзивния жанр на игра, който „ петлите “ показват на моменти.

„ Изгледах мача сред Испания и Иран и би трябвало да отбележа, че в последните 10 минути испанците играха напълно в отбрана. Ако очаквате резултати от сорта на 5:0, по-добре не гледайте мачовете от Световното, съобщи Дешан след вчерашния триумф над Перу. Световните първенци от 98‘ завоюваха с гол на Килиан Мбапе в 34-та минута, само че несъмнено разочароваха с изявите си през второто полувреме, когато бяха доста пасивни.

Целта пред някои тимове е да стигнат надалеч в шампионата и заради тази причина пестят сили първоначално. Аз обаче съм уверен, че ще бъдем доста по-добри във втората част на Мондиала “, добави още френският експерт, който при триумф в Русия, може да се трансформира в един от дребното, печелили Световното и като футболист, и като треньор. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР