Селекционерът на Франция Дидие Дешан остана доволен от представянето на

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан остана доволен от представянето на
Коментари Харесай

Дешан: Уелс ни затрудни повече от България

Селекционерът на Франция Дидие Дешан остана удовлетворен от представянето на отбора в контролата с България. “Петлите” завоюваха с 3:0 на “Стад дьо Франс” в генералната си подготовка преди старта на Евро 2020. Преди седмица международните първенци победиха със същия резултат и Уелс. Дешан означи, че Уелс са оказали по-голяма опозиция спрямо отбора на Ясен Петров.

“Уелсците ни сътвориха повече проблеми от България. Имаме напредък. За футболистите беше спомагателен тласък наличието на почитатели по трибуните. На прав път сме. Знаем какво можем и се целим високо, само че няма гаранция, че ще реализираме това, което желаеме. Работим интензивно, само че внимаваме да не пренатоварим играчите. Във физическо отношение сме чудесно готови. Важно е обаче момчетата да са освободени психически, тъй като главата управлява краката. Остава ни една седмица, в която ще се опитаме реализираме нужната свежест”, продължи Дешан.

На въпрос за включването на Оливие Жиру, който вкара два гола в българската врата, той отговори: “Разбира се, че съм удовлетворен от Жиру. Toй е потвърден нападател. Планирах да го пусна за по-малко минути. Мисля, че Оливие игра повече, в сравнение с през последните три месеца общо, само че аз не съм вълшебник. Радвам се за него. Ще имаме потребност от головете му на Европейското първенство”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР