Селекционерът на Франция Дидие Дешан определи националния ни тим като

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан определи националния ни тим като
Коментари Харесай

Дидие Дешан: България е отбор с две лица


Селекционерът на Франция Дидие Дешан дефинира националния ни отбор като “отбор с две лица ” в навечерието на международната подготовка в събота на " Васил Левски ". Той се надява, че възпитаниците му ще покажат оптималната успеваемост на терена и ще лимитират до най-малко грешките.

“Срещу България чакам доста тежък мач, тъй като в София ще се надигнем против един тим с две лица. На собствен терен българите играят по един метод, а когато гостуват, те изпитват съществени проблеми.

Когато е хазаин, този тим постоянно е подготвен за борба и с бързите си контраатаки може да ти сътвори проблеми. В България в никакъв случай не е елементарно да се играе ”, ”, разяснява Дешан, представен от “Екип ”.

В същото време селекционерът на България Петър Хубчев подсигурява от свое и от името на момчетата в националния тим, че всички в селекцията му ще дадат най-хубавото от себе си в идното тежко домакинство на Франция тази събота.

Хубчев за следващ път съобщи, че не лозунгите и апелите ще върнат публиката на стадиона, а играта на “лъвовете ”. Бившият треньор на Берое не скри разочарованието си от обстоятелството, че в случай че тимът на България бе излъгал този на Беларус по-рано през годината, трибуните на “Васил Левски ” против Швеция щяха да са претъпкани.

“Продължавам да държа на своето мнение, че не лозунгите, а играта ще върне хората на стадиона.

Надявам се, че ще успеем да докараме момчетата до такова положение, че като битка, като предпочитание да успеем да се противопоставим на французите ”, сподели Хубчев.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР