Селекционерът на Франция Дидие Дешан коментира предстоящия мач от световните

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан коментира предстоящия мач от световните
Коментари Харесай

Дешан за мача с България: Изправяме се срещу отбор с две лица

Селекционерът на Франция Дидие Дешан разяснява идния мач от международните квалификации с България в събота в София. Бившият халф дефинира националния ни отбор като “отбор с две лица” и се надява, че възпитаниците му ще покажат оптималната успеваемост на терена и ще лимитират до най-малко грешките.

“Срещу България чакам доста тежък мач, тъй като в София ще се надигнем против един тим с две лица. На собствен терен българите играят по един метод, а когато гостуват, те изпитват съществени проблеми”, разяснява Дешан, представен от “Екип”.

“Когато е хазаин, този тим постоянно е подготвен за борба и с бързите си контраатаки може да ти сътвори проблеми. В България в никакъв случай не е елементарно да се играе”, продължи Дешан, добавяйки, че за “петлите” ще е доста значимо да не позволяват неточности и да са ефикасни и в двете етапи на играта.

“Ще заложа на допустимо най-боеспособния състав. Ако преценява, че някой по-млад състезател ще е по-полезен, няма да се поколебая да го пусна в игра”, сподели още международният първенец от Мондиал’98.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР