Селекционерът на Франция - Дидие Дешан беше категоричен, че на

...
Селекционерът на Франция - Дидие Дешан беше категоричен, че на
Коментари Харесай

Дидие Дешан: Ще разчитам само на здрави играчи

Селекционерът на Франция - Дидие Дешан беше безапелационен, че на Мондиала няма да вземе нито един футболист, който не е изцяло здрав още за първата среща.

Играчи като Майк Менян, Пол Погба и Рафаел Варан не са сигурни на 100 % поради разнообразни контузии, като медиите позволяват, че е допустимо някой да бъде включен в групата с концепцията в течение на шампионата да заиграе, когато към този момент ще е здрав.

" Никакъв късмет ", явен беше Дешан пред " Brut ".

" И преди съм казвал, че не ходя на огромен конгрес с контузен състезател в отбора. Да вземеш на такова състезание състезатели, които не са изцяло възобновени, значи, че би трябвало да се подхожда извънредно деликатно. Това пък ангажира в допълнение медицинския щаб, който би трябвало да се грижи и за здравите футболисти ".

" Има си значими условия ". продължи селекционерът на международните първенци.

" Първото е всички да са здрави, като това не предстои на полемика. След това ще се преценя въз основа на спортно-техническата форма на играча - какъв брой дълго е бил навън, какъв брой мача е изиграл преди Мондиала и така нататък И третото изискване при избора ми е обвързван с това каква е конкуренцията за дадения пост, на който този играч работи ".

Французите стартират присъединяване си на 22 ноември с мач против Австралия, а останалите противници в групата са Дания и Тунис.
 Анри гласи Зизу за идващия селекционер на Франция
Анри гласи Зизу за идващия селекционер на Франция

" Готви се единствено за този пост "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР