Селекционерът на Франция Дидие Дешан беше категоричен, че на Мондиала

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан беше категоричен, че на Мондиала
Коментари Харесай

Дешан предупреди: Няма да взема в Катар нито един, който не е напълно здрав

Селекционерът на Франция Дидие Дешан беше безапелационен, че на Мондиала няма да вземе нито един футболист, който не е изцяло здрав още за първата среща. Играчи като Майк Менян, Пол Погба и Рафаел Варан не са сигурни на 100 % поради разнообразни контузии, като медиите позволяват, че е допустимо някой да бъде включен в групата с концепцията в течение на шампионата да заиграе, когато към този момент ще е здрав.

“Никакъв късмет - явен беше Дешан пред Brut. - И преди съм казвал, че не ходя на огромен конгрес с контузен състезател в отбора. Да вземеш на такова състезание състезатели, които не са изцяло възобновени, значи, че би трябвало да се подхожда извънредно деликатно. Това пък ангажира в допълнение медицинския щаб, който би трябвало да се грижи и за здравите футболисти ”.

“Има си значими условия - продължи селекционерът на международните първенци. - Първото е всички да са здрави, като това не предстои на полемика. След това ще се преценя въз основа на спортно-техническата форма на играча - какъв брой дълго е бил навън, какъв брой мача е изиграл преди Мондиала и така нататък И третото изискване при избора ми е обвързван с това каква е конкуренцията за дадения пост, на който този играч работи ”.

Със сигурност за Катар няма да пътува Н’Голо Канте, чиято травма е сериозна.

Французите стартират присъединяване си на 22 ноември с мач против Австралия, а останалите противници в групата са Дания и Тунис.
 Ясна е датата, на която Дешан ще разгласи избранниците си за Световното в Катар Ясна е датата, на която Дешан ще разгласи избранниците си за Световното в Катар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР