Селекционерът на бразилския национален отбор по футбол Тите обяви списъка

...
Селекционерът на бразилския национален отбор по футбол Тите обяви списъка
Коментари Харесай

Тите обяви състава на Бразилия

Селекционерът на бразилския народен тим по футбол Тите разгласи листата от 26 играчи, на които ще разчита на международното състезание в Катар от 20 ноември до 18 декември.

Сред избраниците му попадна 39-годишният десен защитник Дани Алвеш. Защитникът, който играе за мексиканския УНАМ, е една от огромните изненади в отбора, само че очевидно Тите е решил, че със своите 125 мача за " селесао " неговият опит ще бъде скъп.

Бившият състезател на Барселона дебютира на международни шампионати през 2010 година в ЮАР. Той игра и на международното в Бразилия през 2014 година, само че пропусна Мондиала в Русия преди четири години поради травма.

В състава за Катар обаче не попаднаха нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино, който до неотдавна бе неизменима част от титулярния състав на бразилците, както и сътрудника му в офанзива Габриел Барбоса.

Само преди дни Габигол изведе Фламенго до втора трофей от Копа Либертадорес в рамките последните три години. В листата на Тите не е и нападателят на Палмейрас Ендрик, който е считан за новия огромен гений на южноамериканския футбол.

Въпреки неналичието на тримата, офанзивата на Бразилия няма да наподобява по-малко впечатляващо. По терените в Катар футболните почитатели ще видят играчи като Неймар, Винисиус, Антони, Габриел Мартинели, Габриел Жезус, Рафиня и Родриго.

Пълен лист от играчи на Бразилия за международното състезание по футбол в Катар:

Вратари: Алисон (Ливърпул), Едерсон (Манчестър Сити), Вевертон (Палмейрас)

Централни бранители: Бремер (Ювентус), Едер Милитао (Реал Мадрид), Маркиньос (Пари Сен Жермен), Тиаго Силва (Челси)

Бекове: Алекс Сандро (Ювентус), Алекс Телес (Севиля), Дани Алвеш (УНАМ Мексико Сити), Данило (Ювентус)

Полузащитници: Бруно Гимараеш (Нюкасъл), Каземиро (Манчестър Юнайтед), Евертон Рибейро (Фламенго), Фред (Манчестър Юнайтед), Лукас Пакета (Уест Хям)

Нападатели: Антони (Манчестър Юнайтед), Габриел Жезус (Арсенал), Габриел Мартинели (Арсенал), Неймар (Пари Сен Жермен), Педро (Фламенго), Рафиня (Барселона), Ричарлисон (Тотнъм), Родриго (Лийдс), Винисиус Джинуър (Реал Мадрид).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР