Селекционерът на Бразилия Тите обяви групата на Селесао за предстощия

...
Селекционерът на Бразилия Тите обяви групата на Селесао за предстощия
Коментари Харесай

Винисиус и Марсело няма да играят на Копа Америка

Селекционерът на Бразилия Тите разгласи групата на Селесао за предстощия шампионат Копа Америка, който ще се организира в Страната на кафето сред 14 юни и 7 юли. Опитният бранител на Реал Мадрид Марсело и надареният нападател на " белите " Винисиус Жуниор изненадващо не бяха извикани.

Преди два месеца младият Винисиус беше в страхотна форма, само че травма краткотрайно спря развиването му. През сегашния сезон 18-годишният бързак има три гола и девет асистенции в 28 срещи. Едно от откритията на Аякс Нереш беше извикан за позицията на лявото крило. Сърцатият Марсело завъртя един от най-слабите сезони в кариерата си и явно това не се е харесало на бразилския експерт. От състава на Реал Мадрид доверието на Тите получиха Каземиро и новото попълнение Милитао. Барселона също има двама представители - Филипе Коутиньо и Артур.
Групата на Бразилия за Копа Америка:

вратари: Алисон, Едерсон, Касио
бранители: Дани Алвеш, Фагнер, Алекс Сандро, Филипе Луиш, Тиаго Силва, Маркиньос, Миранда, Милитао
халфове и нападатели: Каземиро, Фернандиньо, Артур, Алан, Пакета, Коутиньо, Неймар, Евертон, Нереш, Ричарлисон, Фирмино, Габриел Жезус Примера дивисион 38 кръг, неделя 19 май  Реал Мадрид 13:00предстои  Реал Бетис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР