Селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев се сблъска с

...
Селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев се сблъска с
Коментари Харесай

Петев и Босна и Херцеговина се сблъска със същински кошмар

Селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев се сблъска с огромен проблем преди идната аудиенция на Казахстан от международните квалификации за Катар.

Шестима от титулярите на Босна не получиха визи за някогашната руска република и няма да могат да играят в мача. Българският експерт, който от началото на годината е отпред на отбора, няма да може да разчита на Санджин Прчич, Елвис Шариш, Денис Хаджикадунич, Дарио Джумич, Ади Налич и Юсуф Газибегович. На чартъра няма да се качат и някои членове на делегацията.

Ситуацията в допълнение се усложнява от обстоятелството, че Петев така и така имаше кадрови проблеми. Контузени са Миралем Пянич, Раде Крунич, Марио Вранчич и Матео Сушич.

Така Ивайло Петев отпътува за Казахстан единствено с 15 полеви футболисти и трима вратари. Двубоят е в неделя, а Босна към момента няма триумф в формален мач под управлението на родния експерт. Тимът има три равенства в четири дуела, заемайки предпоследното място. Успех в Астана обаче би трансформирал обстановката в групата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР