Селекционерът на българския национален отбор Силвано Пранди е доволен от

...
Селекционерът на българския национален отбор Силвано Пранди е доволен от
Коментари Харесай

Силвано Пранди: Виждам много старание и желание

Селекционерът на българския народен тим Силвано Пранди е удовлетворен от подготовката на " трикольорите " преди началото на мачовете от Лигата на нациите.

" От една седмица упражняваме с тима и мога да кажа, че виждам доста усърдие и мощно предпочитание за изява във всички. Трябва да изчакаме още време за техническото положение. Някои от момчетата започнаха подготовка преди две седмици. Техническите аспекти в нашата игра ще се видят по-късно. Трябва да успеем да достигнем положително равнище на физическо и техническо равнище на подготовка. От контролните срещи със Сърбия и в първия шампионат от Лигата на нациите ще се види в какво положение сме все още. Ако става дума за съмнения, няма толкоз доста. Николай Николов има инфектиране в дясното рамо и няма да го употребявам в първите два шампионата от Лигата на нациите. Мартин Атанасов също ще пропусне първото ни посещение ", съобщи италианският експерт по време на откритото занятие на " лъвовете " в подготвителната зала " Арена Армеец ".

Тодор Алексиев също отпадна от състава на България.

" Имах финален диалог с него и се убедих, че той не е задоволително стимулиран. Пожелавам му триумф в бъдещите му проекти ", сподели още Пранди.

Контролните срещи на българския тим със Сърбия са на 24 и 25 май в Белград.

На 27 май българите отпътуват за Аржентина, където е първият шампионат от Лигата на нациите по волейбол. Съперници на " лъвовете " са домакините от Аржентина, Канада и Португалия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР