Селекционерът на българския национален отбор по футбол Петър Хубчев сподели

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Петър Хубчев сподели
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Марселиньо е уникален

 Хубчев: Излишно е да приказваме за Англия и Чехия – какви сили са
Селекционерът на българския народен тим по футбол Петър Хубчев показа в изявление за Канал 3, че той и неговият щаб не са зачеркнали нито един футболист.

" Откакто ние работим в тима, няма зачеркнат футболист. На един или два лагера извикахме един състезател - Марселиньо от Лудогорец. Уникално момче и неповторим футболист.

Ако аз съм треньор на Лудогорец, този човек ще ми бъде най-важният футболист. Но той по този начин е теоретичен - първо е бразилец и второ играе в този тим, който беше с съсловия над другите, към този момент разликата не е толкоз огромна.

И неговите 80 или 90 % от играта бяха ориентирани единствено в нападателен проект. Позицията, от която обаче националният тим започва, в 95 % не бяхме любимци.

И ние искахме момчета, които ще работят малко повече в едната фаза, само че ще дадат и последната капка мощ в другата. И по-късно отново да са подготвени за отбраната.

И въз основата на това какви футболисти ни трябваха, по тази причина не го викахме. Но държанието на това момче беше неповторимо. С извънредно почитание се отнасяше и към футболистите, и към треньорите.

Разговаряхме, разбрах му мисленето. Но нито един футболист не е зачеркнат. Нямам никакви спорове с футболистите ", сподели Хубчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР