Селекционерът на българския национален отбор по футбол Петър Хубчев очаква

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Петър Хубчев очаква
Коментари Харесай

Петър Хубчев очаква пределна мотивация от Косово

Селекционерът на българския народен тим по футбол Петър Хубчев чака сериозна мотивация от страна на Косово в утрешната европейска подготовка в Прищина. Специалистът дефинира Англия като любимец в групата и има вяра, че останалите тимове имат равни шансове.
 Спорна дузпа избави България от загуба против Черна гора (видео)
" Очаквам против нас извънредно стимулиран съперник. Играят като добър колектив, доста добре групирани, положителни футболисти. Гледахме в детайли мача на Косово против Дания, само че не желая да разясня в елементи.

И в Лигата на нациите играхме мачове през три дни и във втория мач не постоянно се получаваха нещата чисто физически. Това, че не направихме публична подготовка на стадиона не е нещо извънредно.

Нашата база предлага положителни условия и предпочетохме да упражняваме там. Не е нещо особено обвързвано тъкмо с този мач. Англия е любимец в групата, останалите тимове имат равни шансове ", сподели Хубчев.

Вратарят на  " лъвовете " Николай Михайлов пък е наясно със противника.

" Запознати сме с тима на Косово. Не желая да различавам избрани играчи, само че играят бързо, пресират. Знаем по какъв начин да се противопоставим. Момчетата са играли не един и два такива мача. Важно е да осъществим тактическите инструкции и да се раздадем на най-много, другото няма значение ", сподели Михайлов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР