Селекционерът на българския национален отбор по футбол Красимир Балъков бе

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Красимир Балъков бе
Коментари Харесай

Балъков: Българският манталитет си изигра голямата роля

Селекционерът на българския народен тим по футбол Красимир Балъков бе сериозен след провалянето с 1:3 от Ейре. Най-сериозни рецензии отнесоха футболистите, влезнали от аварийна пейка през второто полувреме.

" Жалко! 80 минути всичко беше наред. Тук би трябвало да кажа, че видях огромна разлика след първото полувреме. Това бяха промените. Отново българският нрав си изигра огромната роля. Когато сменяш футболисти, е да вдигнеш равнището на тима. При нас не се получи, за жалост. При тях се получи тъкмо това, което се цели с една промяна. Разочароваха ме промените. Това са футболистите, които играха в Англия. Не играха по този начин, както би трябвало. Те би трябвало да си поемат рецензията от мен и да поправят тези неща. Това е логика на психиката и подготовка. Не може футболистите ни да не влизат подготвени. Играхме проведено, имахме шансове, стигнахме и до гол ".
 Ейре - България @@@
" Все нещо не ни стига. Другите квалификации би трябвало да поправяме нещата. На всички футболисти, които влязоха, им трябваше време да влязат в час. Това би трябвало да го поправяме непременно. Не съм удовлетворен и от Ивелин Попов. Казах му го и на него. Когато някой влезе, би трябвало да помогне на тима. Трябва да бъде по-агресивен и да има по-голяма сила. Това са мои разбори, които ще изкоментираме и ще търсим смяна в тази тенденция. Трябва да понижим самостоятелните неточности. Футболистите усещат, че играят добре. Нормално е самочувствието да не е на нужното равнище, когато си изгубил. Когато се вършат някакви генерални промени, се позволяват неточности. Първите мачове, които изиграхме с Чехия и Косово, тимът имаше доста по-малко сила. Беше ми ясно, че няма да бъде елементарно ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР