Селекционерът на българския национален отбор по футбол Георги Дерменджиев е

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Георги Дерменджиев е
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Често си пускам Цървена звезда - Лудогорец

Селекционерът на българския народен тим по футбол Георги Дерменджиев е в Турция, където следи деликатно подготовката на родните тимове и най-много на играчите, които попадат в разширения му лист за баражите за класиране на Евро 2020. Националите ще играят с Унгария на 26 март. Специалистът отдели време за сръбския " Курир ". Специалистът е отседнал в същия хотел, където е и Цървена звезда.

" Тук съм цяла седмица. Като селекционер на България с моя екип следим изявите на нашите играчи в българските тимове. А има много от тях тук. Знаете - ще играем доста значим плейоф против Унгария в София. Това е доста значим мач за нас. Надяваме се на най-хубавото в този конфликт. Ако победим, финалът ще е против Исландия или Румъния още веднъж в София. И ще имаме късмет да отидем на финали на европейско състезание ", показа Георги Дерменджиев пред сръбското издание, представено от Топспорт.

Наставникът си спомни за гостуването на Лудогорец в Белград в мач от Шампионската лига: " Атмосферата в Белград беше страхотна. Имам видео от мача и понякога си го пущам. Не сме предизвикали тогава да изгонят футболиста на Звезда ".
 Лудогорец победи Цървена звезда с 4:2 @@@

Националният селекционер похвали някогашния вратар на " орлите " Милан Борян, който в този момент пази за Цървена звезда: " Страхотен вратар. Горд съм с него. Представя се отлично ".

Дерменджиев пожела триумф на новия треньор на " звездашите " - Деян Станкович: " Желая му триумф. Познавам го добре. Като футболист беше необикновен. Надявам се да направи отлична треньорска кариера ".

 Лудогорец победи Цървена звезда с 4:2 @@@

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР