Селекционерът на българския национален отбор по футбол – Младен Кръстаич,

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол – Младен Кръстаич,
Коментари Харесай

Кръстаич отново не хвърли оставката: Аз върша моята работа, друго не коментирам

Селекционерът на българския народен тим по футбол – Младен Кръстаич, още веднъж отхвърли да каже дали ще подаде своята оставка след загубата с 0:2 в контролата против Албания, която се игра в Тирана, където „ лъвовете “ записаха девети следващ мач без триумф.

„ Това беше един добър надзорен мач. Добре успяхме да се противопоставим на един сериозен съперник, който е първи в своята група “.

„ Нашата игра в отбранителен проект не им разреши да основат голови положения. Получихме голове поради нашата транзиция в нападателен проект. Допуснахме доста на ниска цена гол “, добави той.

„ Трябваше да покажем повече успокоение в средата на терена, когато владеехме топката. Бързахме и показахме раздразнителност. Това е развой и изисква време, а и изисква футболисти, които играят. “

„ През второто полувреме също се опитахме да играем футбол и да се противопоставим на доста положителния тим на Албания “, сподели още сърлинът.

„ Отново получихме подобен гол, както през първото полувреме след наша неточност. Пак ще кажа, че е нужно доста работа. “

Накрая Кръстаич беше запитан дали ще остане отпред на България, при което сърбинът не даде съответен отговор:

„ Както споделих в последните дни - аз си правя моята работа. Други неща няма да разясня “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР