Селекционерът на българския национален отбор Красимир Балъков коментира предстоящата европейска

...
Селекционерът на българския национален отбор Красимир Балъков коментира предстоящата европейска
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Мачът с Черна гора е възлов

Селекционерът на българския народен тим Красимир Балъков разяснява идната европейска подготовка против Черна гора, която е в петъчния ден.

"Не е добре на никой треньор да има толкоз доста проблеми, само че и сътрудника от националния тим на Черна гора има проблеми. В националния тим е по този начин, на Георги Костадинов му прави чест, че е тук, без значение от травмата ", стартира Балъков.

"Съперникът има много мощни футболисти, само че сме подготвени с разновидности. Този мач е основен и за нас, и за тях. Ще се опитаме да излезем спечелили в този мач. Освен Англия, всички други желаят да побеждават, тимовете са изравнени, всички желаят да печелят точки, минусът е, че нямаме доста играчи в огромни европейски клубове. Виждам положително развиване, задачата е март би трябвало да съсредоточим всичко, тези мачове са за чест и победа ", разяснява още Балъков.

"Черна гора има двама нападатели, извънредно рискови, имат и опитни футболисти в средата на терена, няма да ни бъде елементарно, наясно сме със задачата, която ни чака. Имаме си и мощни страни, уповавам се да покажем положително лице и синхрон, разчитаме на характера и колектива, както и заряда, който желаеме ние като треньори от футболистите ", добави още той.

"Имах две неприятни травми в последния месец, задачата е да оказа помощ на тима, Черна гора е един добър тим, само че ние не им подчинение по нищо, ще бъдем съсредоточени и ще се опитаме да осъществим треньорските инструкции ", сподели халфът на националния тим Георги Костадинов.

"Пропуснах и предните два лагера заради травми, точките, които имаме не дават отговор на нашето равнище, след тези загуби ние станахме още по-единни, през март ще покажем, че сме подготвени на 100 % ", добави той.

"Позитивната сила ни би трябвало, само че и самочувствие, добра организация, в случай че покажем това, ще тръгнем с 3 точки. Ще оперирам носа през декември след последния мач в Русия ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР