Селекционерът на България Ясен Петров говори преди контролите на лъвовете

...
Селекционерът на България Ясен Петров говори преди контролите на лъвовете
Коментари Харесай

Ясен Петров: На този отбор му липсва подкрепа

Селекционерът на България Ясен Петров приказва преди контролите на " лъвовете " против Катар и Хърватия.

" Не желая да разделям мача с Катар и Хърватия. Разузнавахме тима на Катар в последните 10 дни. Много сериозен състав. Ще бъде доста тежък мач. В последната година играхме все против топ тимове. Надявам се момчетата да покажат положително лице и двата мача. Започваме да приказваме единствено за резултати. Всеки добър резултат с такива съперници ще е от голяма важност за нашето самочувствие. Това ще ни е генерална подготовка.
 Стана ясна програмата на националите за дуелите с Катар и Хърватия Стана ясна програмата на националите за дуелите с Катар и Хърватия
От през днешния ден сме на лагер и желая се съсредоточвам за работата си с играчите. Всички неща, които се пишат по медиите, въздействат. Много хора са комплицирани. По същия метод и нашите играчи са по този начин, четат, гледат телевизия. Това въздейства, ще се опитаме да изключим това от техните глави. Не е елементарно, споделих на обяд, не ни е писано да ни бъде елементарно. Приемаме, че би трябвало да се борим. Продължаваме да работим и да формираме този тим. На този тим му липсва поддръжка ", стартира Петров.

" Всеки има право на мнение. Не сме от водещите тимове, това е реалност. Това, че те ще играят против нас, това си е техен избор. Ние единствено можем да спечелим. За нас е чест ще играем против международния вицешампион.

Може да има леки промени за мачовете със Северна Македония, Гибралтар и така нататък Имаме право на шест смени. Ще дадем опция на оптимален брой хора. Ще стартираме да избистряме едно ядро от хора за мачовете, които ни предстоят. Ние сме създали една доста дребна крачка напред. Освежихме тима, вкарахме млади момчета, рискувахме в хода на международни квалификации. Започваме да се разбираме малко повече.

Ние нямаме време да упражняваме даже. Сега на този лагер ще имаме повече време да упражняваме, да се опознаем. Направили сме една дребна стъпка напред. Предстои ни доста работа, тежки тествания. Затова влизаме в такива тежки дуели, с цел да знаем до каква степен сме стигнали. Имаме някаква изясненост, само че към момента работим на мрачно. Все още идват момчетата от чужбина, доскоро свърши един мач, след това има различен. Не е елементарен процесът ", приключи Ясен Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР