Селекционерът на България U17 разкри причините за срамната загуба от

...
Селекционерът на България U17 разкри причините за срамната загуба от
Коментари Харесай

Божанков: Горд съм от момчетата, нищо че загубихме с 0:10 от Белгия

Селекционерът на България U17 разкри аргументите за срамната загуба от Белгия с 0:10 в интернационален шампионат в Беларус. Въпреки срамното проваляне наставникът на младите футболисти разгласи, че е горделив с водения от него отбор.

" Аз съм извънредно горделив с момчетата от тима, макар последния мач. Не може един ден, от всичките 14 дни, да заличи всичките старания, които момчетата вложиха. Те въпреки всичко започнаха с победа, която никой не отрази. Никой не обърна внимание, че отиваме с момчета, които не бяха планувани в първия лист ", съобщи Божанков.

" Разбира се, че загубата е срамна и тежка. Казах и на момчетата, че не можем да прекосяваме дружно единствено през хубавите моменти. Ако желаеме да градим някакъв темперамент и да излязат хора, които да гледат хората в очите, това ще бъде извънреден урок. Урокът се научава единствено, когато се страда. А ние сега всички страдаме до един. В нито един миг те не са ме подвели в дисциплинираност и държание ", добави селекционерът на България до 17 години.
 България U17 загуби с 0:10 от Белгия
Юношите до 17 години бяха унижени с 0:10 от Белгия

Лош завършек на присъединяване ни в шампионата " Кубок Развития 2019 "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР