Селекционерът на България Пламен Константинов коментира защо се стигна до

...
Селекционерът на България Пламен Константинов коментира защо се стигна до
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Аз поемам лично вината за загубата от Австралия

Селекционерът на България Пламен Константинов разяснява за какво се стигна до загубата от Русия с 0:3 и трите загуби на шампионата в София.
 България - Русия @@@
“Съжалявам за загубата от Австралия, тъй като се оказа безсмислено, че тръгнахме да даваме отмора на някои титуляри. Съжалявам за почитателите, за хората, които поддържат тима, без значение че съгласно мен трябваше във всякаква групировка трябваше да спечелим у дома, без да недооценявам Австралия. Те демонстрираха и през днешния ден, че могат да играят и направиха едно забавно 3:2 против Сърбия, само че скърбя за този мач и, че дадохме една победа на публиката в София, която пристигна да ни поддържа. Но аз поемам персонално виновността, не я хвърляйте към момчетата. Това беше мой избор. Обикновено не сменяш изцяло 6-те, а аз го направих и по тази причина я протоколирам на себе си виновността особено за мача с Австралия. Ще се опитаме да се съберем за шампионата във Варна, да имаме малко повече прохлада и по-късно за последния”, съобщи Пламен Константинов.
 България - Русия @@@
“Сигурно ще би трябвало да им предложим нещо малко повече на почитателите. Ако бяхме спечелили първия ден против Сърбия, съм сигурен, че през днешния ден залата щеше да е цялостна. Според мен българският почитател и фен доста много не обича да върви на мач, в случай че ще губи. Иска да печели и за това и ние би трябвало да ги дръпнем с някоя победа, с някоя хубава игра, с цел да дойдат да ни поддържат и да има повече религия. Това зависи и от нас. В последна сметка си мисля, че българите обичат волейбола. Подкрепата е по-важна, когато има някакви проблеми и спадове. Тези момчета имат потребност от поддръжка, не ги винете прекомерно доста, тъй като са пристигнали да играят за страната си. Могат да отидат и да си почиват, само че играят. Дори за това заслужават подкрепата”, добави селекционерът на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР