Селекционерът на България Петър Хубчев обяви след равенство 1:1 със

...
Селекционерът на България Петър Хубчев обяви след равенство 1:1 със
Коментари Харесай

Хубчев: Играхме на предела на възможностите си

Селекционерът на България Петър Хубчев разгласи след тъждество 1:1 със Словения, че е удовлетворен от представянето на тима в целия шампионат. " Лъвовете " приключиха на второ място в своята група в дивизия С на Лигата на нациите и не не престават в идната фаза.
България приключи с тъждество и остана на второ място в групата 1:1 против Словения на "Васил Левски "
" Не обичам доста да споделям какво си приказваме в съблекалнята, само че общо взето показах признателност към работата в целия шампионат. Днес играхме на лимита на физическите благоприятни условия. След нашия гол момчетата знаеха, че Норвегия води с 2:0 и заиграха малко с страст. Не скърбя за нищо. "

" Малко е да се каже, че дуелите от този шампионат са потребен урок. Шест мача на такова равнище къде можем да изиграем?! Кажете ми за коя огромна футболна мощ не е проблем, когато излязат трима-четирима съществени футболисти? Но това го има, няма да се оправдаваме, че ни липсват 3-4 индивида. "

" Нашата първа задача бе да изградим добър колектив, само че освен на приказки, а на и отвън терена. Също по този начин и при взаимоотношенията сред играчите. Да има себераздаване, само че по принцип всеки самичък би трябвало да се пробва да се самоусъвършенства и да се развива ", разяснява Хубчев след срещата на стадион " Васил Левски ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР