Селекционерът на България Петър Хубчев не отписва шансовете ни за

...
Селекционерът на България Петър Хубчев не отписва шансовете ни за
Коментари Харесай

Хубчев: Това са най-добрите български футболисти

Селекционерът на България Петър Хубчев не отписва възможностите ни за класиране на Световното състезание в Русия. Тимът ни отстъпи с 1:2 при гостуването си на Беларус и през днешния ден се прибра в София.

" Сега тъкмо ще ми е малко мъчно да обясня в елементи провалянето. Но се случи това, което чакахме. И двата гола бяха от чисти единоборства, които загубихме. Това го чакахме, не беше изненада за нас. Стават такива неточности. Тази загуба не поставя завършек на упоритостта ни за класиране на международно състезание предвид на другите резултати, само че пропуснахме огромен късмет. Лично аз доста скърбя, тъй като, поради развиването на другите мачове, при победа щяхме да бъдем на точка от първото място. Това щеше да е неповторим триумф за нас и да ни даде доста по-голям възторг в работата ", стартира Хубчев.

" Сега всички тимове са в 4 точки и за мен към момента не сме изгубили шансове. Усещах, че футболистите желаят малко повече, само че мъчно влязохме в мача. Първите 15 минути беше мъчно, само че пък удържахме и когато започнаха да се получават нашите неща малко по-добре, се получи тази нелепа дузпа. В най-неподходящия миг ", добави селекционерът.

" Чух едно изявление на футболисти, които са по-дълго в националния тим, че са се сменили 5-6 треньори, само че 80-90 % от играчите са едни и същи. За мен това са най-хубавите български футболисти. С ангажимента за още няколко имена ", приключи треньорът.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018

ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР