Селекционерът на България Петър Хубчев има един месец за избор

...
Селекционерът на България Петър Хубчев има един месец за избор
Коментари Харесай

Хубчев тръгва на мисии в чужбина

Селекционерът на България Петър Хубчев има един месец за избор на играчи за идващия ни мач. На 13 октомври " Трикольорите " одобряват на " Васил Левски " Кипър с късмет да прибавят нови три точки към цялостния си актив в Лигата на нациите. Очаква се експертът да разгласи повиквателните в края на септември за играчите от чужбина и при започване на октомври за тези от родния шампионат.

Според осведомени този път Хубчев е решил да заложи на нови и разнообразни имена извън, които първо счита да гледа с екипа си онлайн. Първенствата в Европа към този момент са в разгара си, а скоро стартира и същинската борба в групите на евротурнирите. В полезрението на селекционера е попаднал нападателят на Дюделанж Едисон Йорданов. Той е главен състезател в отбора от Люксембург, който изненадващо стигна до групите на Лига Европа. Йорданов е някогашен футболист на Борусия (Дортмунд), като играеше най-вече в дубъла в Трета лига.

В разширения лист на Хубчев е и различен нападател от чужбина - Алекс Колев. В момента той е част от полския Арка (Гдиня), като е значима фигура в отбора си, с който завоюва Суперкупата на страната. Миналия сезон той носи екипа на Сандеция, където също се показа на положително равнище.

Хубчев и екипът му се надяват да видят и Христо Златински, който неотдавна мина в Стяуа. Преди време помощник-треньорът Левон Апкарян бе пътувал до Крайова, с цел да гледа онлайн халфа, само че тогава той бе в спор с треньора на Университатя и остана отвън групата.

Така че напълно скоро героят от Съединени американски щати `94 и екипът му ще тръгнат на задачи по чужбина, с цел да гледат български играчи. От началото на сезона Хубчев е непроменяемо по родните игрища за срещите от Първа лига. Сред извиканите от чужбина за срещите с Кипър и Норвегия през октомври може да бъде и таранът Андрей Гълъбинов, който неотдавна подписа със Специя в Серия " Б ". Очаква се скоро за игра да е подготвен и Ивайло Чочев. Халфът на Палермо не бе извикан за последните мачове поради травма.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР