Селекционерът на България Петър Хубчев говори след поражението, което трикольорите

...
Селекционерът на България Петър Хубчев говори след поражението, което трикольорите
Коментари Харесай

Хубчев призна: Бяхме надиграни и заслужено загубихме

Селекционерът на България Петър Хубчев приказва след провалянето, което " трикольорите " претърпяха от Норвегия в Лигата на нациите с 0:1.  Ето какво сподели той след края на срещата в Осло:

" В детайли да не изпадаме, само че в случай че би трябвало да сме оптимално правилни мисля, че справедливо загубихме. Ако знам, нямаше да ги върша измененията. След като сме изгубили значи не сме създали всичко както би трябвало ", сподели Хубчев.

" Бяхме надиграни, изключително физически. Съвсем справедливо загубихме. Умората беше доста огромна. Знам какво е положението на футболистите. Това е най-общо казано, само че има много дребни неща. Да, подобен футбол се изповядва тук, с доста единоборства. Няма по какъв начин да няма картони ", продължи той.  

" Не оказва помощ по никакъв метод на нас резултатът от другия мач. Ние сами би трябвало да си помогнем. Не знам какво е положението на Пламен Илиев. След като сме изгубили, значи е станало. Няма по какъв начин тук да направя анализ ", приключи националният селекционер. / Блиц

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР