Селекционерът на България Пеатър Хубчев похвали футболистите за представянето им

...
Селекционерът на България Пеатър Хубчев похвали футболистите за представянето им
Коментари Харесай

Хубчев: Ако направим толкова положения срещу Словения, дано влязат поне четири

Селекционерът на България Пеатър Хубчев похвали футболистите за представянето им против Кипър, макар че срещата приключи 1:1.

“Откакто съм в националния тим, това е един от мачовете, в които показахме най-голямо геройство и хъс. Няма да разреша на никой да каже нещо против момчетата в тази тенденция. Но тимът има някакви граници.

Във футбола резултатът е най-съществен. Преди от четири удара бяхме вкарали три гола и взели шест точки. Сега ударите ги има, само че не и точките. За мен бе значимо желанието, само че би трябвало и да надграждаме. Трябва да прибавим и други неща. Трябва и майсторство. Едното без другото не става.

Много хора ме упрекнаха при започване на шампионата, че не давам обещание класиране. Продължавам да заставам на тази позиция. Интересува ме не по какъв начин са приключили Словения и Норвегия, а нашият тим. Ще е хубаво да сме първи, само че се съсредоточвам върху Словения. Ако създадем такива положения, нека влязат най-малко четири. Шегувам се. Словения е доста класен тим, чух щабът на Кипър да споделя, че е най-класният. Аз се причислявам към тяхното мнение”, разгласи Хубчев.
Лига на нациите 5 кръг, петък 16 ноември  Кипър 1:1краен резулат  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР