Селекционерът на България Красимир Балъков ще пусне изцяло обновена защита

...
Селекционерът на България Красимир Балъков ще пусне изцяло обновена защита
Коментари Харесай

Изцяло нова защита за лъвовете в Подгорица

Селекционерът на България Красимир Балъков ще пусне напълно актуализирана отбрана в утрешната европейска подготовка против Черна гора. Очаква се отдясно на защитата формален дебют да направи Георги Пашов, а капитанът на ЦСКА-София Петър Занев, който получи първа повиквателна от Балъков, най-вероятно ще бъде ляв защитник. Тандемът Кристиан Димитров и Антон Недялков съвсем несъмнено ще бъде в центъра на отбраната.  Пресконференция и подготовка на националния тим по футбол @@@
Интересното е, че четирима в никакъв случай не са играли дружно.
В първия мач за България на Пашов, той с Димитров и Недялков прекараха дружно 59 минути на терена в Дъблин. Това се случи при последната контрола на " лъвовете " преди месец на " Авива Стейдиъм " против Ейре (1:3). Тогава обаче тимът игра с петима бранители, като Симеон Славчев и Иван Горанов бяха останалите двама бранители.
 България - Косово @@@
Опитният Занев игра в първите двама мача от квалификациите при равенствата 1:1 с Черна гора и Косово, до момента в който Недялков бе титуляр в последните пет мача на отбора. Димитров бе титуляр в квалификациите само в дебюта на Балъков в Прага против Чехия (1:2), до момента в който Пашов няма нито една минута в формален мач.
 Пресконференция на българския народен тим преди срещата с Кипър @@@
Както е известно, Бала има доста проблеми в защита преди мача в Подгорица, откакто титулярите му Страхил Попов и Васил Божиков напуснаха лагера поради травми, а Николай Бодуров даже не попадна в разширения състав, макар че бе титуляр против Англия (0:4). Причината е, че някогашният капитан на ЦСКА-София беше изваден от състава на " алените " преди два месеца и няма игрова процедура. В британската столица и Георги Сърмов игра на линия на защитата, само че този път " трикольорите " ще са в скица с четирима бранители. Така сигурно трима от четиримата чисти бранители от мача на " Уембли " ще бъдат изменени.  Англия - България 4:0 @@@
Освен това и единственият от карето в Лондон - Недялков, може да има изменена позиция, защото против англичаните игра краен защитник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР