Селекционерът на България Красимир Балъков даде пресконференция преди битката на

...
Селекционерът на България Красимир Балъков даде пресконференция преди битката на
Коментари Харесай

Балъков: На 99% съм готов със състава за Черна гора

Селекционерът на България Красимир Балъков даде конференция преди борбата на отбора против Черна гора от група " А " на квалификациите за Евро 2020. Опитният експерт съобщи, че вижда развиване в тима.

" Не е добре, когато имам толкоз проблеми в тима. В Черна гора също има проблеми. В националния тим е по този начин. Трябва да се вземат решения в последния миг. Георги Костадинов е подготвен за мачовете. На 99% съм подготвен със състава за мача. Запознат съм с съперника, както и те с нас. Знаем качествата на футболистите на Черна гора. Имат мощни играчи, които играят в положителни тимове. Ние обаче ще се опитаме да излезем спечелили в този мач. Всички тимове в тази група са с изравнени благоприятни условия. Виждам положително развиване в тима. Знаете каква е нашата цел. Нашата цел е през март. Там би трябвало да се съсредоточим. Тези мачове са за чест. Всеки мач играем за победа ", съобщи треньорът на " лъвовете ".

" В Черна гора има двама нападатели, които са извънредно качествени. Имат опитни футболисти в средата на терена. Савич, който е доста класен футболист. Няма да е елементарно, само че ние имаме нашите мощни страни. Отборът схваща нашата философия. Надявам се да покажем положително лице, добър синхрон. Разчитаме на колектива ", добави още Красимир Балъков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР