Селекционерът на България Илиан Илиев говори пред медиите преди заминаването

...
Селекционерът на България Илиан Илиев говори пред медиите преди заминаването
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Далече сме от истината, че ще играем срещу по-слаби отбори

Селекционерът на България Илиан Илиев приказва пред медиите преди заминаването на тима за Азербайджан, където отборът ни ще взе участие в интернационалния шампионат FIFA Series в Баку. Там националите ще се изправят против Танзания и Азербайджан.
Прочетете още
„ Играем с Азербайджан, който е почти на нашето равнище. Танзания участваше на Купата на Африка. Илюзията, че ще играем със слаби тимове, е надалеч от истината. За нас всеки мач е тест да тръгнем нагоре. В предните два мача имахме моменти, в които стояхме добре на терена. Искам тези моменти да станат по-дълги. Ще изисквам централизация при статичните положения. Ще покажем фрагменти на момчетата от мачовете на Танзания в Купата на Африка. При Азербайджан има промяна на треньора. Надявам се да няма огромни промени, с цел да не ни изненадат.

Готвим се за Лига на нациите, където тимовете са теоретично на едно равнище. Юни ще срещнем тимове против теоретично по-силни тимове, които са на Световно състезание. Имахме оферти и от доста мощни тимове. На този стадий е добре да играем с тимове на нашето равнище. Смятам, че контролите са положителни, колкото и екзотични да наподобяват на някого “.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР