Селекционерът на България Георги Дерменджиев сподели вижданията си за бъдещето

...
Селекционерът на България Георги Дерменджиев сподели вижданията си за бъдещето
Коментари Харесай

Дерменджиев: Националите ни знаят какво означава знамето на България

Селекционерът на България Георги Дерменджиев показа вижданията си за бъдещето на футбола у нас след подновяването на шампионата в efbet Лига. Специалистът приказва и за работата си в представителния ни отбор и идния бараж против Унгария. Дерменджиев гостува през днешния ден в пловдивската телевизия " Тракия ".

" Никой не е очаквал толкоз дълга пауза. Трибагреникът е нещо свято нещо освен за мен, а и за всички българи. Футболистите също го схващат. Това са наши момчета, закърмени в България. Те схващат какво значи знамето на България. Националният тим е извънредно огромно предизвикателство и доста огромна отговорност. Мисля, че към един народен тим би трябвало да се подхожда извънредно отговорно. Бих желал да вдъхна на момчетата убеденост и има вяра в личните им сили ".

" Като народен селекционер не мога да върша разделения сред софийски и пловдивски клубове. Очаквам тактически положителни мачове и дано победи този тим, който е по-добър. Имаме положителни треньори, които мисля, че ще съумеят да приготвят тимовете. Коментира се в пространството, че може да се получат доста контузии. Играчите би трябвало да вложат малко повече разсъдък. Имахме доста материал като работа. С моя екип разгледахме съперниците, с които ни следва да играем. Няма по какъв начин да излезем като любимец против Унгария. В тези мачове няма любимци. Моята цел е да накарам играчите да излязат стимулирани. Ще създадем всичко допустимо да излезем като спечелили ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР