Селекционерът на България Георги Дерменджиев направи първия си брифинг като

...
Селекционерът на България Георги Дерменджиев направи първия си брифинг като
Коментари Харесай

Селекционерът Георги Дерменджиев: Вярвам, че сме няколко класи по-добри, отколкото досега

Селекционерът на България Георги Дерменджиев направи първия си брифинг като ментор на „ лъвовете ” преди формален мач въз основата в " Бояна ". Първата среща на някогашния треньор на Лудогорец ще е контрола против Парагвай, а три дни по-късно „ трикольорите ” ще играят последната си евроквалификация против Чехия, написа " Гонг ".

Дерменджиев увери, че вижданията са му такива, че тимът е няколко съсловия над това, което демонстрира до момента и удостовери, че ще взима в тима единствено най-добре представящите се футболисти.

„ Осъществихме диалози с играчите. Имахме какво да си кажем. Кирил Десподов е добре, а болката му беше моментна. Пламен Илиев също ще бъде на линия. Наясно сте какъв тим е Парагвай, както и организацията им. Това е мощен тим, с който съм удовлетворен, че ще играем с толкоз добър отбор. Загубите остават зад тила ни – гледаме напред ”, стартира Дерменджиев.

„ Имаме право на шест мача в контролата с Парагвай. Мисля, че Антон Недялков е в извънредно добра форма. Ще ни липсва в тима, само че други момчета ще го заместят. Самите резултати доведоха до това положение на играчите, а и непрекъснатият негативизъм, който бе ориентиран към тях. Исках като обръщение към всички да се отнасяме добре с тях. Трябва да бъдем реалисти и да знаем защо става на въпрос. Не е добре да губиш, само че не е добра и да те хокат непрекъснато. Това е нашият тим и по тази причина доста разговаряхме с тях на тази тематика. До какъв брой те ще могат да го преодолеят, не знам – обстановката не е лека ”, продължи той.

„ Говорим с шефовете на разнообразни тематики и гледаме в вероятност.  Всеки народен тим си има тежка загуба, а и положителни моменти. Играчите го претърпяват това като тежка загуба мача с Англия, само че най-лошо е това, че има доста съществено психическо натоварване. В последна сметка аз желая да направя по този начин, че колкото се може по-бързо това нещо да отмине. Или най-малко да се понижи в процентно съответствие.

„ Има един миг, в който играчите ни играят с терзание. Искам да им вдъхна религия и убеденост, че имат благоприятни условия. Мисля, че това не е капацитетът на тима, което виждаме в този момент, а е с няколко равнища по-нагоре ”, призна Дерменджиев.

„ С Парагвай желая да ги видя спокойни и да играят освободено. За един тим е доста значима публиката и поддръжката да се усеща от футболистите на терена. Надявам се, че в бъдеще ще върнем хората на стадиона. Честа промяна на треньорите не се отразяват добре на играчите, защото всеки ментор желае да наложи личен жанр. Аз също обичам и одобрявам да се играе комбинативен футбол, само че ще се съобразим с опциите на играчите ”, подчертава селекционерът.

„ Който състезател е в добра форма, той ще бъде в националния тим. Не мисля, че административните неща в БФС ще повлияят някак на националния тим ”, приключи Георги Дерменджиев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР