Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли коментира осминафиналния двубой от Световното

...
Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли коментира осминафиналния двубой от Световното
Коментари Харесай

Сампаоли: Меси е най-ярката ни звезда

Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли разяснява осминафиналния дуел от Световното състезание по футбол за " гаучосите " против Франция.

Специалистът акцентира класата на Лионел Меси, с цел да реализиран задачите си.

" Искаме да улесним Меси. Да, Лео е най-хубавият футболист в цялата Вселена, само че ние имаме и други играчи с отлични качества. Той стартира Световното състезание малко страхливо, само че сега усеща убеденост. Той сподели воля за победа, а това може да направи разликата в този мач.

 Снимка 362616
Източник:

Всички останали също ще дадем всичко от себе си, с цел да завоюва Аржентина. Меси е най-ярката ни звезда и ние сме длъжни да се стараем да се доближим до неговото равнище.

Колкото по-слаби сме ние, толкоз по-силни ще бъдат те. Ще ни нападат с бързите си крила и ние би трябвало да ги спрем. Трябва да бъдем подготвени за всичко и да печелим топката бързо. Не желаеме мачът да се трансформира в безпределно бягане, тъй като това не е нашата буря.

Все още не съм решил кои да бъдат титулярите, тъй като имам значително разновидности. Сигурен съм в това, че ще видите стимулиран тим с воля за победа ", сподели Сампаоли.

 Аржентинците упражняват дузпи преди осминафинала с Франция
Аржентинците упражняват дузпи преди осминафинала с Франция

Съставът на " гаучосите " приключи на второто място в група D
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР