Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли използва красноречива метафора, за определи

...
Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли използва красноречива метафора, за определи
Коментари Харесай

Селекционерът на Аржентина: В главата на Меси е опрян пистолет

Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли употребява красноречива метафора, за дефинира тъкмо положението, в което се намира огромната звезда на отбора му Лионел Меси няколко месеца преди международното състезание в Русия.

Добри вести за Аржентина, Меси тренира

Според 58-годишният експерт вероятно неприятно показване в конкуренцията, би се отразило извънредно зле на душeвността на десетката на Барселона.

"В главата на Меси е опрян револвер, който носи името Мондиал 2018. Ако не завоюва международното, то спусъкът ще бъде пернат и патронът ще го убие ", разяснява Сампаоли.

"Това, което знам е, че отрицателното отношение във футбола, унищожава Меси. Осъзнавам, че съм треньор на най-хубавия състезател в историята. Той е най-хубавият в света в последните 10 години ", показа още наставникът на "гаучосите ".

Оплакванията на Меси навяха притеснителни мемоари в Барса

Във вторник Меси и компания ще се изправят против отбора на Испания в контрола. Доскоро присъединяване на футболиста на Барселона бе под въпрос, само че в неделя той тренира с групата и това обнадежди треньорския щаб на аржентинците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР