Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт смята, че победата с 4:0

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт смята, че победата с 4:0
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт: Не ни беше толкова лесно, въпреки изразителния резултат

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт счита, че успеха с 4:0 над България на " Уембли " не е била толкоз лесна, колкото наподобява от разгромния резултат.
Безмилостна Англия наказа грешките на България (ГАЛЕРИЯ) Трите лъва завоюваха европейската подготовка на "Уембли " с 4:0
" През по-голяма част от мача играхме добре. Имахме надзор над топката и с динамичност създавахме пространства. Не беше толкоз елементарно, макар изразителния резултат. Не стоях толкоз удобно на скамейката, тъй като имаше напрегнати моменти. Тези точки са извънредно значими за нас в борбата за първото място ", сподели Саутгейт след края на мач.

Според Саутгейт, Красимир Балъков се пробва да наложи своите хрумвания в националния тим на България и по тази причина интервалът е много сложен за нас.
Красимир Балъков: Англия ни изнесе урок по съвременен футбол Въпреки тежката загуба, селекционерът е удовлетворен от представянето на националите
С тази трета поредна победа Англия събра 9 точки и си върна върха в класирането в група А. На второ място с 8 е тимът на Косово, който по-рано денем обърна Чехия с 2:1. България е на последното място с 2 точки от 5 мача.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР