Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт предупреди, че не бива да

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт предупреди, че не бива да
Коментари Харесай

Саутгейт: Учим се в движение, но е трудно за младите

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт предизвести, че не трябва да се чакат чудеса от англичаните на международното първентво в Русия. следващата година. Албионците си подсигуряваха място на Мондиал 2018 след измъчена победа над Словения с 1:0 нощес след гол на Хари Кейн в добавеното време.

" Имаме още доста работа за извършване. Ясно е, че няма да заиграем като Испания за осем месеца, само че тимът има капацитет. Това е група от много млади състезатели, те би трябвало да се учат в придвижване, да натрупат опит, което е мъчно. Тези играчи дават всичко от себе си, само че нямат даже един спечелил Шампионската лига измежду тях. Може да играем доста по-добре, само че най-важното е, че изпълнихме главната цел, която ни бе сложена, да се класираме за финалите ", разяснява Саутгейт.
Watch as Gareth Southgate discusses the last-gasp win that secured the #ThreeLions’ ticket to Russia: pic.twitter.com/1N2E4TS3rg
— England (@England) October 5, 2017

" Не е инцидентно, че вкарваме голове в последните минути, просто тимът се бори за успеха до края ", сподели още треньорът, който пък ще получи 250 хиляди паунда награда за класирането за Русия 2018.

Англичаните имат 14 участия на международни шампионати, като от 1994 година насам не са прекосявали по-напред от четвъртфинал, а на последния шампионат в Бразилия тимът не съумя да премине групите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР