Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт повика Еберечи Езе и Люис

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт повика Еберечи Езе и Люис
Коментари Харесай

Саутгейт повика Езе и Дънк за евроквалификациите с Малта и Северна Македония

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт повика Еберечи Езе и Люис Дънк за идните евроквалификации на " Трите лъва ", само че остави Рахийм Стърлинг и Мейсън Маунт отвън групата. Без повиквателна остана и бранителят на Арсенал Бен Уайт, само че Трент Алекзандър-Арнолд, Тайрон Мингс и Хари Магуайър попаднаха в състава.


Англия първо пътува за посещение на Малта на 16 юни, преди да посрещне Северна Македония на " Олд Трафорд " три дни по-късно. Британците оглавяват квалификационна група С с две победи от две изиграни срещи, откакто надделяха Италия с 2:1 като посетители и Украйна с 2:0 на " Уембли ". След мачовете през юни, идващият квалификационен дуел за момчетата на Саутгейт е на 9 септември, когато ги чака мач с Украйна.

От групата на " Трите лъва " отпадна и нападателят на Брентфорд Айвън Тоуни. В момента той има физически проблем, само че неотдавна изгоря за осем месеца поради нарушение разпоредбите за залагания на ФА и няма право да играе до януари 2024 година.

Групата на Англия:

Вратари: Сам Джонстън, Джордан Пикфорд, Арън Рамсдейл

Защитници: Трент Алекзандър-Арнолд, Люис Дънк, Марк Гехи, Хари Магуайър, Тайрон Мингс, Люк Шоу, Джон Стоунс, Кийран Трипиър, Кайл Уокър

Полузащитници: Джуд Белингам, Еберечи Езе, Конър Галахър, Джордан Хендерсън, Джеймс Мадисън, Калвин Филипс, Деклан Райс

Нападатели: Фил Фодън, Джак Грийлиш, Хари Кейн, Маркъс Рашфорд, Букайо Сака, Калън Уилсън. /БГНЕС


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР