Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт отново запази самообладание, въпреки че

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт отново запази самообладание, въпреки че
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт: Този отбор расте пред очите ни

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт още веднъж резервира хладнокръвие, макар че изведе отбора до полуфинал на международното състезание в Русия. Той обаче показа удовлетворението си от триумфа на тима.

“За мен е невероятна привилегия да бъда управител на Англия, да съумея да изведа този тим толкоз надалеч. Познавам хората, които са постигнали сходно нещо в предишното, извънредно доста ги почитам. Преди този мач ние искахме да останем тук още една седмица. Изключително съм горделив от това, което направиха играчите и всички в щаба на отбора. Играхме против конкурент, чиито качества са ясни и чиято взаимна работа от време на време беше прекомерно доста, с цел да се оправим през годините”, разяснява наставникът. A
“За да спечелим мач като този трябваше да се отдадем изцяло прочувствено и физически. Това беше тест за този млад тим, който пораства пред очите ни. Ние сме тим, който към момента се усъвършенства, само че знаем къде сме. Имаме триумф, тъй като всички работят доста настойчиво на терена. Тук сме, тъй като хората, които са в тима като Кейхил, Джоунс, Уелбек, Бътланд са същински експерти и не престават да поддържат тима. Дори в случай че нямат толкоз игрово време, колкото биха желали, те са една от аргументите, заради които сме там, където сме в момента”, добави той.

“Шансът да свържете всички хора посредством футбола и да измененията метода, по който те се усещат, е необикновено. Със сигурност в страната всички честват, само че чувството за горделивост и задоволство на терена е задоволително за нас.

Пикфорд е първообраз на модерния вратар. Броят на докосванията, които вършиме с краката, е извънредно скъп в модерната игра, изключително в европейския и интернационален футбол. Спасяванията, които направи през днешния ден, бяха извънредно значими. За да можем да играем по метода, по който желаеме и да се движим напред, се нуждаем от мощни вратари”, сподели още Саутгейт. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! ГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ТУК! ГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА АНГЛИЯ ТУК!
ГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ШВЕЦИЯ ТУК! Мондиал 2018 1/4 кръг, събота 7 юли  Швеция 0:2краен резулат  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР