Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт очаква враждебна атмосфера при гостуването

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт очаква враждебна атмосфера при гостуването
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт ще заложи на младите и в мача срещу Черна гора

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт чака враждебна атмосфера при гостуването на Черна гора, само че без съмнение още веднъж ще заложи на младите играчи за дуела в Подгорица.

Англия разгроми Чехия на " Уембли " в петък и довечера ще излезе във втория си мач от група А против Черна гора.

Черногорците приключиха 1:1 при гостуването на България и ще опитат да измъкнат нещо и вкъщи от любимеца в групата Англия.

Who else? Raheem Sterling puts the Three Lions in front...
Assist by Jadon Sancho - 3rd youngest England player to start a competitive international at Wembley #EURO2020 pic.twitter.com/WI2FD5FvIn
— UEFA EURO 2020 (@UEFAEURO) 22 март 2019 година " Без подозрение ще заложа още веднъж на младите играчи. Това, че ще играят във враждебна конюнктура не ме тормози. Това е част от израстването им. За да станат огромни футболисти би трябвало да се приспособяват към всяка конюнктура. Винаги е мъчно, когато гостуваш в квалификациите ", разяснява Саутгейт.

Черна гора приключи наедно с Англия в предходните два мача като хазаин в квалификациите през 2010 и 2013 година и селекционерът на черногорците Любиша Тумбакович се надява на нещо сходно и довечера, въпреки че не намира недостатъци в състава на Англия.

" Не мога да намеря слаби места в този тим на Англия. Начинът, по който противникът играе, е в действителност специфичен ", сподели Тумбакович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР