Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт обмисля, изненадващо, да заложи в

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт обмисля, изненадващо, да заложи в
Коментари Харесай

Саутгейт готов да рискува максимално срещу Германия

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт обмисля, изненадващо, да заложи в титулярния си състав за мача с Германия на Мейсън Маунт. Халфът, дружно със своя съотборник в Челси Бен Чилуел, повече от седмица се готви настрана от тима, защото двамата трябваше да се самоизолират след контакт с Били Гилмор, който предишния понеделник даде позитивен тест за ковид.

Маунт и Чилуел могат се причислят към останалите си съотборници едвам на следващия ден, тъй че на процедура няма да могат да упражняват с тима преди конфликта с Германия.

Въпреки това обаче Саутгейт счита да включи халфа в стартовия си състав, написа „ Sky Sports “. Това решение се приема като много рисковано.

Фил Фодън също се чака да се завърне измежду титулярите, откакто бе изваден от групата за мача с Чехия, защото към този момент имаше жълт картон. Младокът ще стартира в предни позиции дружно с капитана Хари Кейн и съотборника си в Манчестър Сити Рахийм Стърлинг.

Gareth Southgate is considering recalling Phil Foden for Euro 2020 last-16 tie against - and there is a real possibility that Mason Mount could return to the starting XIбен
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР