Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт направи много остро изказване и

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт направи много остро изказване и
Коментари Харесай

Тотално луд! Саутгейт определи Магуайър за най-добрия централен защитник в Юнайтед

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт направи доста остро изявление и насочи ясно обръщение към почитателите на отбора, откакто Хари Магуайър бе освиркан преди началото на мача против Кот Д’Ивоар.

“Трите лъва” завоюваха с класическото 3:0 над “слоновете”, само че все пак след дуела в съществена тематика се трансформира случилото се по трибуните.

“Помислих си, че това посрещане на Хари бе безспорна смешка. А той се показа феноменално за нас и не разбирам това, което става. Или сме дружно във всичко това, или не сме. Той взе участие и в първото попадение, както и във второто. Отборът е обединен. Той имаше сложни моменти в своя клуб, само че е топ състезател и ще го преодолее.

Истинските почитатели на Англия евентуално са повлияни от обществените мрежи или от някогашни играчи, които също образуват такива отзиви. Спомням си, че преди години няколко играчи бяха освирквани по подобен метод с фланелката на Англия, само че това в никакъв случай не е било задоволително за мен. Феновете би трябвало да стоят зад тима.

Не си мислете, че останалите играчи не виждат тези неща и не си мислят “това може да съм аз”. Ние сме обединени като тим и имаме потребност от Хари и това той да играе на високо равнище, в случай че желаеме да се представим на равнище на Световното, тъй като няма да спечелим мондиала с играчи с по 3-4 мача, тъй че имаме потребност от опитните. Според мен той е най-хубавият централен бранител в своя клуб”, съобщи Саутгейт след срещата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР