Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт мотивира решението си да повика

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт мотивира решението си да повика
Коментари Харесай

Саутгейт обясни решението си да повика Магуайър

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт стимулира решението си да повика Хари Магуйър в националния тим, макар че сега капитанът на е упрекнат в нахлуване над служители на реда и опит да подкупване на длъжностни лица в Гърция. Специалистът съобщи, че е приказвал с играча и е взел решението си въз основата на това, което той му е разказал за случилото. Саутгейт обаче резервира правото си да ревизира мнението си, в случай че получи нова информация по проблема.

" Това е решение, което не е по никакъв начин просто, и аз мога да го взема единствено въз основа на информацията, която имам. Говорих с Хари и той ми обясни цялата история, която е доста по-различна от това, което излезе в медиите. В такива случаи мисля, че може да се вземат решения, основани единствено на основата на обстоятелствата, с които сте осведомени. Ако получа нова информация, ще би трябвало да преразгледам решението си, само че аз имам фантастични връзки с това момче.

Хари постоянно е бил извънреден темперамент и нямам причина да се колебая в това, което ми сподели. В този миг е значимо той да знае, че има моята поддръжка.

Хари съжалява, че по този метод е насочил вниманието върху тима. Той се извини за това, само че има и своя версия за историята. Аз обаче не мога да давам друга информация, тъй като сега тече развой ", съобщи Саутгейт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР