Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт логично беше разочарован след загубата

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт логично беше разочарован след загубата
Коментари Харесай

Саутгейт: Не използвахме шансовете си

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт разумно беше отчаян след загубата от Хърватия с 1:2 в полуфинал на Световното състезание в Русия.

" Играхме доста добре през първото полувреме. Държахме топката и като цяло контролирахме мача. Тогава беше значимо да вкараме втори гол. Дали поради неналичието на опит или тъй като водехме в резултата, само че след почивката позволихме на противника да вземе самодейността. Не използвахме възможностите си. Бяхме напрегнат и то ни се отрази.

Хърватите имат доста опитни футболисти, което си пролича. В продълженията мачът още веднъж стана равносилен. На това равнище детайлите са от решаващо значение. Хърватия вкара втори гол, а ние не можахме да отговорим. Желая им триумф на финала. Те демонстрираха воля и са почтени да играят в последния мач “, съобщи наставникът.

„ Трябват ми няколко дни, с цел да проучвам дуела. Сега разочарованието е голямо. Най-важното е да използваш опциите си. Всички футболисти са тъжни, само че аз се гордея с тях. Постигнахме доста. Дадохме позитивни страсти на почитателите. Убеден съм, че страната ни се гордее с този тим. След като мине известно време, ще си създадем позитивни заключения от международното състезание. Не мога да желая повече от играчите, които към този момент преодоляха толкоз доста трудности “, добави Саутгейт.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР