Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт изрази увереност, че тимът му

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт изрази увереност, че тимът му
Коментари Харесай

Саутгейт: Надяваме се на успех в предстоящите квалификации

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт изрази убеденост, че отборът му се стреми всеки един ден да усъвършенства представянето си. Треньорът на “Трите лъва” е оптимист преди идната нова порция квалификации за Евро 2020. На пътя на англичаните на следващия ден вечер се изправя националният тим на България. Двубоят на емблематичния “Уембли” стартира в 19,00 часа.

“Ние опитваме непрекъснато да подобряваме представянето си. Манталитетът на играчите ми е подобен, че те се стремят към най-хубавото във всяка една подготовка. Целта ни е да се изкачваме непрекъснато равнище по-нагоре и да пренесем наученото на терена в формалните мачове. Надявам се, че ще реализираме триумф в идните интернационалните срещи”, показа Саутгейт.

“През последните години изградихме тим, който въодушевява почитателите. Неслучайно продадохме билетите на “Уембли” толкоз бързо. Конкуренцията в състава е доста огромна и това постанова всеки един, всеки ден да дава най-хубавото от себе си както в тренировките, по този начин и в мачовете. Ако продължим в този дух, ще имаме успех”, добави още някогашният британски национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР