Селекционерът на Андрий Шевченко заяви, че е доволен от представянето

...
Селекционерът на Андрий Шевченко заяви, че е доволен от представянето
Коментари Харесай

Шевченко: Доволен съм, държахме се достойно

Селекционерът на Андрий Шевченко съобщи, че е удовлетворен от представянето на тима си в дуела против от Лигата на нациите. Украинците отстъпиха с 1:2 в Киев, само че играха без много от главните си футболисти, които се намират под карантина.

" Момчетата се раздадоха изцяло. Беше доста сложен мач поради кадровите ни проблеми и класата на противника. Германците освен обичат да владеят топката, само че и имат доста скорост по крилата. До известна степен успяхме да им се противопоставим. В състава имахме играчи на по 18-19 години. За тях беше значимо да усетят какво е да се играе на толкоз високо равнище, с цел да знаят към какво да се стремят ", показа Шевченко.
" На почивката споделих на тима, че би трябвало да сме търпеливи и да не се отхвърляме от проекта си. Свършихме доста работа без топка. Не можехме да си позволим да стоим в нашето наказателно поле и да чакаме. Въпреки загубата, се представихме почтено. Хубаво беше, че на трибуните имаше аудитория. Това ни липсваше. Със фенове футболът е напълно друг ", продължи Шева.

" Няма футболист, от който да не съм удовлетворен. И от титулярите, и от запасите. Всички се стараха доста ", добави някогашният нападател. Лига на нациите 3 кръг, събота 10 октомври  Украйна 1:2краен резулат  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР