Селата в община Сандански могат да са чисти и зелени,

...
Селата в община Сандански могат да са чисти и зелени,
Коментари Харесай

Младен Тимчев: Селата в община Сандански ще бъдат чисти и зелени*

„ Селата в община Сандански могат да са чисти и зелени, само че е належащо общинското управление да има волята и желанието да развива тези обитаеми места. Трябва освен да направиш една детска площадка или един зелен ъгъл за отдих, а да се грижиш за тях и да ги поддържаш непрестанно ”. Това съобщи Младен Тимчев, претендент на " Българска социалистическа партия за България " за кмет на община Сандански. Той организира срещи с поданици на селата Дамяница и Ново Делчево. Хората и в двете обитаеми места се оплакаха от неналичието на внимание от досегашната общинска администрация за проблемите им.
Жителите на селата Дамяница и Ново Делчево означиха повишението на таксата боклук, от която се отчисляват средства за озеленяване и непорочност,но това ни минимум не се вижда в селата.Кандидатът за кмет на община Сандански увери хората, че получи ли доверието им, вниманието на него и екипа му ще е ориентирано към всички обитаеми места.
„ Ще създадем деликатен разбор на всички общински сдружения. Ще се грижим за чистотата и в селата. Целта е да можем да отговорим на потребностите освен на жителите на града, само че и на жителите на селата. Ще спрем практиката да се усвояват средства, да се построява площадка или градинка, а по-късно тези обекти да не се поддържат и да се оставят на произвола ”, увери присъстващите Младен Тимчев.
Той добави, че в случай че бъде определен за кмет, ще засади нови дървета от същия тип на мястото на към този момент изчезналите, като през 2020 година планува да се засадят над 300 дървета по улиците на селата.
*Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР