Секунди след като се самоконтузи, ветеранът на Сейнт Луис Кардиналс

...
Секунди след като се самоконтузи, ветеранът на Сейнт Луис Кардиналс
Коментари Харесай

Молина измъкна Сейнт Луис с болезнен хит в 9-ия

Секунди откакто се самоконтузи, ветеранът на Сейнт Луис Кардиналс Ядиер Молина удари индивидуален шлагер с цената на победа против Чикаго Уайт Сокс в Интерлигата на МЛБ. 35-годишният кетчер застана да батира в 9-ия ининг при резултат 2:2 с 1 навън и рънер на втора база.

Пуерториканецът замахна внезапно при първото мятане на Хоаким Сория и напразният суинг му аргументи забележими болки, поради които той даже изиска " тайм ". След като се върна в кутията, Молина откри отлично втората топка на Сория (L 0-1, BS 2) и я изстреля надълбоко в левия аутфилд, записвайки победната RBI за крайното 3:2.



" Първото мятане беше доста подло. Беше мудна топка – описа Яди. – Ръката, китката, гърбът ми... Всичко ме заболя. После стиснах зъби. Опитах се просто да направя контакт и да ударя линия където и да е. Получи се. "

Осемкратният притежател на " Златна ръкавица " получи лични похвали от мениджъра на Кардиналс Майк Матини. " Той е просто необикновен. Вкарайте го в тези огромни обстановки и той минава на друго равнище. Не знам по какъв начин го прави ", удиви се треньорът.



Домакините на ст. " Буш " в Сейнт Луис влязоха в последното си нахлуване с пасив от 1:2. " Чинките " бяха повели с откриващ хоумрън на Томи Фам в 1-вия ининг, само че " белите чорапи " обърнаха посредством двоен шлагер с 2 RBI на Йоан Монкада в 4-тия. В 9-ия Мат Карпентър изравни с юбилейния си хоумрън №100 във Висшата лига, преди да настъпи мигът на Молина.

Драматичната развръзка трансформира в победител риливъра Бъд Норис (W 1-0), изработил съвършено отбраната в отварянето на последния ининг. И двамата стартери бяха постоянни на възвишението – Джеймс Шийлдс затвори 6 ининга за Чикаго с 2 шлагера и 1 точка, а почналият за Сейнт Луис Майкъл Уака бе заменен след 5 ининга с 5 шлагера и 2 точки.



Сейнт Луис Кардиналс - Чикаго Уайт Сокс 3:2

ст. " Буш "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
ЧИКАГО УАЙТ СОКС
0
0
0
2
0
0
0
0
0
2
6
0
СЕЙНТ ЛУИС
1
0
0
0
0
0
0
0
2
3
7
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 1 МАЙ:

Американска лига

Кливланд Индиънс - Тексас Рейнджърс 6:8 (12 ининга)
Детройт Тайгърс - Тампа Бей Рейс 2:1
Бостън Ред Сокс - Канзас Сити Роялс 6:7 (13 ининга)
Минесота Туинс - Торонто Блу Джейс 4:7 (10 ининга)
Хюстън Астрос - Ню Йорк Янкис 0:4
Лос Анджелис Ейнджълс - Балтимор Ориолс 3:2
Сиатъл Маринърс - Оукланд Атлетикс 6:3

Национална лига

Вашингтон Нешънълс - Питсбърг Пайрътс 12:4
Ню Йорк Метс - Атланта Брейвс 2:3
Синсинати Редс - Милуоки Бруърс 6:7
Маями Марлинс - Филаделфия Филис 2:1 (10 ининга)
Чикаго Къбс - Колорадо Рокис 1:3
Аризона Дайъмъндбекс - Лос Анджелис Доджърс 4:3
Сан Франциско Джайънтс - Сан Диего Падрес 2:3

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР