Сектор Б ще плати само 300 лева за пирофестивала и

...
Сектор Б ще плати само 300 лева за пирофестивала и
Коментари Харесай

Левски без Тиам за два мача

Сектор " Б " ще заплати единствено 300 лв. за пирофестивала и паметното шоу, което цялата " синя " аудитория направи късно нощес на стадион " Георги Аспарухов ".

Левски победи с 6:5 след осъществяване на дузпи гостуващия Лудогорец и се класира на полуфиналите за Купата на България. По време на мача публиката на домакините опъна транспарант с думите: " Внимание! Предстои пиротехнически фестивал, санкцията се покрива от Сектор Б! ". В последна сметка огненото шоу се състоя и през днешния ден Дисциплинарната комисия към БФС реши да санкции ПФК Левски с 300 лв..

Извън събитията по трибуните, Хали Тиам натрупа за повторно жълти картони през сезона и ще пропусне идващите два мача на " сините ". Първият от тях е посещение на Ботев (Враца) през уикенда, а вторият е домакинство още веднъж на Лудогорец, само че за шампионата. Той ще се завърне на терена против Арда в последния кръг от постоянния сезон на Първа лига.

Наказан след мачовете за купата е и капитанът на ЦСКА София Петър Занев. Той ще пропусне съботното домакинство против Берое за шампионата.

Ботев (Пловдив) пък е предизвестен с отнемане от домакинство поради нахлуване на аудитория на терена
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР