Сексуалното образование на деца, граничещо с разврат, трябва да бъде

...
Сексуалното образование на деца, граничещо с разврат, трябва да бъде
Коментари Харесай

ВМРО: Войнстващият джендъризъм няма място в българското училище!

Сексуалното обучение на деца, граничещо с разврат, би трябвало да бъде подсъдно, а не толерирано.
С такава позиция народните представители от Вътрешна македонска революционна организация излизат след следващия абсурден опит в пернишко учебно заведение да се внедряват от разнообразни НПО-та, сякаш инцидентно, часове по полово образование, които са с неприемливо и несъгласувано с родителите образователно наличие.
Още през днешния ден народните представители от Вътрешна македонска революционна организация ще изготвят и пуснат въпрос към министъра на образованието Красимир Вълчев. Ще настояваме и за наказване на тези, които са позволили скандалното полово обучение на четвъртокласниците.
Припомняме, че през днешния ден разтревожени родители алармираха медиите за това, че децата им, които са в четвърти клас от 7 ОУ „ Г. С. Раковски ” в Перник са принуждавани да рисуват полови органи по време на час по полово обучение. Обучавани са също по този начин какво е секс, какви са разликите и приликите сред телата на момчета и девойки, какво е обрязване и мастурбация. Има информация, че са карани да се целуват, с цел да открият какви усеща изпитват от целуването.
Зад въпросната тактика за половото образование стои фондация П.У.Л.С., записана в Перник, която е измежду гневните бранители на Истанбулската спогодба и е декларирала своята безапелационна поддръжка за приемането на Национална тактика за детето. Все документи, против които ние от Вътрешна македонска революционна организация се противопоставихме и които спряхме – точно поради техните провокативни политики, противоречащи на обичайните български полезности.
По-подробно ревизиране на уеб страницата на фондацията, в раздела за деца и младежи, се вижда обява под заглавие „ Порастване. За какво става въпрос? “. Наред с половото съзряване при девойките и момчетата и детайлности за половите взаимоотношения, на подрастващите се натрапва и хомосексуална ориентировка. Даже има текст, в който е записано, че „ от време на време си фантазираш за някой прочут човек, който може да е от същия или от противоположния пол. “
Категорично сме срещу опитите на българските деца в българските учебни заведения да бъде налагано по объркващ метод сходно полово обучение, което ужасява родителите. Защо сходен абсурден опит е изработен без тяхното категорично единодушие, без даже да бъдат осведомени със спецификата на курса? Защо въобще в часовете е позволено да влизат разнообразни джендър и други НПО-та, които да организират беседи по какъв начин се прави секс и какъв брой са естествени еднополовите връзки? И не на последно място, кой позволи тази очевидна провокация?
Настояваме МОН да предприеме нужните дейности за прецизен надзор върху просветителния материал в учебно заведение, който да е съгласуван с възрастта на учениците и да регистрира активността на организациите, които правят образованието.
Вътрешна македонска революционна организация постоянно е защитавала обичайните фамилни полезности и нуждата от висок морал в българското обучение. Ето за какво за следващ път призоваваме в българското учебно заведение да не бъдат допускани материали със наличие, което опонира на публичните правила на държание, положителните нрави и на традициите на българското семейство.
Брошурата на фондация П.У.Л.С. може да видите ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР