Сексуалното напрежение е естествено усещане. То възниква, когато човек е

...
Сексуалното напрежение е естествено усещане. То възниква, когато човек е
Коментари Харесай

Сексуално напрежение – как да го разпознаете?

Сексуалното напрежение е естествено чувство. То поражда, когато човек е към някого, към усеща мощна полова сила. Какви са признаците на половото напрежение?

Сексуалното напрежение е обикновено, постоянно „ електрическо “ възприятие, което се усеща сред хора, които изпитват полово увлечение между тях. Сексуалното напрежение може да бъде наречено още полова сила. Когато половото напрежение е споделено, то може да бъде толкоз мощно, че даже да стане очевидно и за хората в близост.

Важно е да се означи, че половото напрежение е друго от едностранното привличане, което един човек може да изпитва към различен. Накратко половото напрежение може да бъде разказано като енергийна мощ сред двама души, които имат мощен полов интерес един към различен.
Признаци на половото напрежение Интензивен зрителен контактПовишен физически контакт като намиране и основаване на благоприятни условия за допиране (дори това да не са полови докосвания)„ Случайни “ докосвания, които могат да служат като тест дали чувството в действителност е взаимноЕротични сънища или фантазииФлиртуванеПромяна на гласа или даже ритъма на речтаЧувство на несръчност един към другЗачервяване на кожатаОтворен език на тялотоСкъсяване на физическата отдалеченост (без полов контекст)Повишена телесна температураПремахване на физическите бариериЧувство на замаяностУсещане за „ табу “ или мистериозност сред вас
Когато тези признаци са взаимни, тогава става въпрос за съществуване на полово напрежение. Признаците на привличане не всеки път са свързани единствено със полово допиране или полови диалози, а по-скоро се демонстрират като флирт.
Сексуалното напрежение – нещо положително или неприятно е то?
Сексуалното напрежение е нещо доста прелестно – то ви дава опция да флиртувате, съблазнявате и душевен да се подготвяте за момента, когато ще вършиме секс с индивида, с който споделяте мощна полова сила. Сексуалното напрежение е необикновен афродизиак за хора, които изпитват увлечение един към различен. Сексуалната сила спомага за построяването на възбуденост и неспокойствие.

От друга страна половото напрежение може да има дефекти, когато хората не могат/не би трябвало да му се поддават. В тези случаи половото напрежение води до разпръскване и даже вероятни спорове във връзката (когато става въпрос за обвързани хора).
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР