Сексуалното желание може да бъде както непобедимо, така и изключително

...
Сексуалното желание може да бъде както непобедимо, така и изключително
Коментари Харесай

Враговете на добрия секс

Сексуалното предпочитание може да бъде както непобедимо, по този начин и извънредно нежно. Често единствено едно събитие, предмет или дума са в положение да провалят всичките ни проекти за изпълнена със пристрастеност и невероятни преживявания нощ. Наричам ги врагове. А с цел да се преборим с враговете, би трябвало първо да ги познаваме.

Понякога враговете наподобяват напълно почтено – да вземем за пример като гланцирано списание, в което всички дами са съвършени, стройни и блестящи. Сравнявайки ги с нашето лично отражение в огледалото, като нищо можем да вземем твърдото решение, че с „ такова тяло ” за секс и дума не трябва да става – най-малко до момента в който не го приближим до идеала

Но да достигнем този блян е невероятно, тъй като той не е е плод нито на природата, нито на козметиката, даже не и на пластичната хирургия, а най-много на положителния остарял Фотошоп. Затова най-добре да захвърлим всички списания в кофата и да се придържаме към действителността.

Работохолизмът и секса също не са положителни другари. Ако всеки ден се докарваме до цялостно безсилие, надали добирайки се вечерта до брачното ложе, ще мислим за нещо друго с изключение на сън. Дори и да жертваме половин час от заслужената си отмора в полови занимания, то ще е единствено, с цел да отметнем и това обвързване. За да изживеем пълноценно всеки момент фамилиарност би трябвало да сме спокойни и отпочинали, а в мислите ни да се мотаят сантиментални мечти, а не числа и доклади.

За да се отпуснем в такава обстановка постоянно търсим помоща на алкохола. Той в действителност смъква напрежението, избавя ни от стеснителността и разпалва половите мечти, само че внезапно понижава опцията ни да ги изпълним. Най-често подвизите с негова помощ приключват с липса на ерекция, загуба на сензитивност, некординирани придвижвания, повръщане в сюблимния миг или даже цялостно омерзение от страна на колегата.

Преяждането също е злощастна въведения към половите занимания. Претъпканият корем ни кара да преосмислим всички проекти за интензивни придвижвания, тъй като заетото ни с храносмилане тяло не може да поеме още едно натоварване. И по този начин ние оставаме мързеливо да си лежим. Към тази рубрика можем да отнесем и следствията от систематичното преяждане – наднорменото тегло и затлъстяването. За хората с огромна маса секса е тежко, даже рисково занятие – те се задъхват, кръвното им се покачва, а някои пози и придвижвания могат да ги доведат до травма.

Само в редки случаи „ сгащването ” по време на секс може да стане източник на наслаждение. В множеството случаи невъзможността за уединение прави половото преживяване непълноценно. Ако живеем дружно с родителите си или се постанова да спим в една стая с детето, напрежението, че някой ще влезе, ще се разсъни или ще чуе скърцането на леглото и стоновете, унищожава всеки опит за фамилиарност.

И не на последно място – някои полови стимуланти могат да окажат противоположен резултат, като да вземем за пример порно филмите. Консумирани понякога те разбуждат позаспалата ни пристрастеност, само че когато се трансфорат надали не в всекидневие могат да подменят действителността. Нека половите ни прекарвания бъдат спонтанни и съкровени, а не прост порно сюжет.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР