Сексуалността и темперамента на човек са свързани, а професията всеки

...
Сексуалността и темперамента на човек са свързани, а професията всеки
Коментари Харесай

Кажи ми какво работиш, за да ти кажа какъв секс правиш

Сексуалността и темперамента на човек са свързани, а специалността всеки от нас си избира умишлено и на решението ни въздействат нашите ползи, качества, особености на характера. Това значи, че умерено можем да кажем: “Кажи ми каква ти е специалността и аз ще ти кажа що за човек си.” Естествено не съществува универсална кройка, по която са скроени всички инженери, военни, президенти на огромни компании, ватмани. Но не можем да не признаем, че съществуват общи черти у хората с една и съща специалност. Не инцидентно има вицове за полицаи, професори, научни служащи... Всяка активност “диктува” на индивида своите правила и правила на държание, които с времето се трансформират в табиет. И не е толкоз мъчно да се планува по какъв начин ще се прояви тази “природа” в дадена обстановка. В това число и в интимните връзки.

Военен
От индивида, който е привикнал да се подчинява на заповеди и да се движи през живота с маршова стъпка, надали може да се чака особена досетливост, спонтанност и плевел секс. Това не значи, че любовта с подобен мъж би трябвало наложително да протича по схемата “легни - стани!” Но надали си коства да се чакат от него изискани милувки и изтънчени полови игри. Поредната звездичка на пагона покачва самочувствието на доста военни, само че дружно с това прави мисленето им по-закостеняло и мързеливо. И когато се окаже в леглото с подобен “командир”, дамата неизбежно усеща, че й се отрежда второстепенна роля в секса. Тези мъжествени бойци губят по точки в отношение на артистизъм и досетливост, само че печелят с техничност и положителната физическа форма.

Програмист, компютърджия
Особеността на половото държание на представителите на тази специалност се дефинира от две елементи на тялото - тази, с която мислят, и тази, на която седят. За никого не е оригиналност, че “компютърните гении” са умни и имат необикновен метод на мислене, за който са присъщи схематичността и навика да следват избрани логаритми. А на любовта й е нужно ентусиазъм, непрестореност, даже доза непоследователност. Излишната дълбокомисленост постоянно прави мъжете-програмисти скучни сътрудници. Именно по тази причина някои от тях избират виртуалния секс - т.е. безличният, които не задължава с нищо сътрудниците. Заседналият метод на живот, който водят, може да им докара с течение на времето простатит и други неприятности. С помощта на милувки, нежности и разходки на чист въздух ще ви се удаде на разсъните тяхното либидо и тогава мъчно ще намерите по-верен и благонадежден сателит в живота.

Предприемач
Бизнесът, както е известно, не е занятие за хора със слаби нерви. Твърдостта и решителността, които би трябвало да демонстрират мъжете от тази специалност, с цел да оцелеят в света на бизнес акулите, се отразяват по 2 метода на половото им държание. В единия случай предприемачът е съдбоносен и в секса и господства в любовния дует. В другия случай мъжът “предава” половата самодейност на партньорката си. Диапазонът на неговите пристрастия е необятен - от поза “ездачка” до игри в жанр садо-мазо. Може да звучи печално, само че постигнатите триумфи и процъфтяването на бизнеса постоянно са доказателство за занижени полови потребности. Мъжът-бизнесмен работи по 24 часа и не помни за простите човешки наслади, една от които е сексът. Постепенно интимният живот минава на втори проект и да се промени това не е елементарно. Има и различен вид, когато мъжът, некадърен да се любува пълноценно на секса (импотентност или други разстройства), бяга от казуса си, като потъва в работата. Тя се трансформира в пристрастеност и му носи освен пари, само че и задоволство.

Ръководител
В тази група попадат всички, които оглавяват и ръководят работата на поверените им колективи - от завеждащ отдел или редакция до шефовете на големи корпорации. Тези хора имат нещо общо - възприятието за отговорност към поверените им екипи и задания, умеенето да лавират в комплицирани обстановки, да одобряват уравновесени решения и да носят отговорност за следствията. Те живеят под непрекъснат стрес. Това изтощава душeвността им и не може да не се отрази на интимния им живот. Началниците постоянно се оплакват от проблеми с ерекцията. Мъжете от тази категория не рядко се оказват в “сексуален тупик”. Умореният и раздразнителен началник желае да се отпусне в обятията на обичаната жена. Само че тя, привикнала да го вижда мощен и съдбоносен, чака от него интензивно полово държание. В резултат на това мъжът е заставен да активизира последни сили и да затвърди реномето си на воин. Или пък да заобикаля секса, като се оправдава с несъразмерна претовареност или отмалялост. Друга вариация на мъжете от тази специалност е да се трансформират в плейбои. В момента, в който на вратата им се появи табелката “шеф”, те вземат решение, че са неотразими във всяко отношение, включително и в полово, и че всичко им е разрешено. Затова се “заиграват” с подчинените си хубавици, като не пропущат да покажат кой е началникът.

Политик, публичен активист
Болшинството от хората, избрали това занятие са екстровертни. Те са отзивчиви, умеят да се харесват на другите, да вършат усещане на аудиторията. За тях не съставлява компликация да завоюват женското внимание и отзивчивост. В това им оказват помощ обаянието на властта и принадлежността към мощните на деня. Мъжете, представители на тази категория, са импулсивни, дейни и напористи в секса, само че работят на правилото: “важно е количеството, не качеството”. Сексът с мъжа-политик постоянно припомня на неговата предизборна стратегия - наподобява преуспяващ преди да се случи и провокира отчаяние по-късно.

Учен
Мъжът, който си разрешава да се занимава с просвета, има капризен темперамент. Отдаден на отвлечени хрумвания, той постоянно е откъснат от действителността. Може да удиви партньорката си с теоретични знания в интимната област, само че не и с практични. Сексолозите от дълго време са открили, че колкото по-високо е интелектуалното равнище на един човек, толкоз повече са проблемите му в секса. Именно по тази причина мъж с докторска дисертация губи по точки против мъж, който въобще не е посещавал университета. Това не значи, че ученият е по-некадърен. Просто неговите полови прекарвания са по-сложни и не по този начин праволинейни, че да откликне на всяка примитивна сексапилна провокация. Към безспорните достолепия на този ухажор са нежността, загрижеността, романтизма. На него умерено може да му бъде връчена Нобелова премия в нова категория - “За забележителен принос в развиването на теорията за съразмерен и сантиментален секс”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР